ADFjongeren Forum

Specifieke fobie
Laatste Bericht 19 jun 2016 12:43 door Wiebing2. 1 Antwoorden.
Printer Vriendelijk
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sorteer Berichten:
VolgendeVolgende
Je kunt reageren als je inlogt. Maak een inlog-account door je te registreren.
Auteur Berichten
WillemijnGebruiker is Offline
New Member
New Member
Posts:14

--
10 jul 2013 10:48
  Een specifieke fobie betekent dat je angstig bent voor bijvoorbeeld een bepaald dier, zoals een spin, of voor een bepaalde weersituatie, zoals onweer, of bijvoorbeeld voor het donker. Herkennen jullie een specifieke fobie bij jezelf? Hoe ga je hiermee om? In dit forumonderdeel kun je je verhaal kwijt.
  daniqueGebruiker is Offline
  New Member
  New Member
  Posts:1

  --
  19 jun 2016 12:43
  Ik heb heel erge wespenfobie ofterwijl spheksphobie
  Je kunt reageren als je inlogt. Maak een inlog-account door je te registreren.


  ADFjongeren Forum - Uitleg en registratie

  Op dit ADF forum kun je in een 'veilige omgeving' met andere jongeren informatie uitwisselen over angst- en dwangklachten, stemmingsproblemen, faalangst en allerlei andere dingen waar je onzeker van wordt.

  Registeer je om actief mee te doen!

  In het 'Open forum' kan iedereen de berichten lezen. Als je inlogt kun je ook reageren op de berichten en jezelf een e-mail laten sturen als er nieuwe teksten worden geplaatst of als iemand reageert op jouw eigen berichten. Als je ingelogd bent kun je ook alle berichten in het 'Besloten Forum' zien en erop reageren.

  Je krijgt een inlog-account als je je registreert. Daarvoor kies je een naam en een wachtwoord. Verder kun je in je 'persoonlijk profiel' zelf aangeven hoeveel persoonlijke informatie je aan andere forumleden bekend wilt maken.Je kunt altijd deze informatie aanpassen of verwijderen.

  De snelkoppelingen vind je rechts-bovenaan elke pagina:

   

  Houd je berichten correct

  Een forum is een gemeenschap. Net zoals in het echte leven zijn er regels nodig om ervoor zorgen dat alles vlot kan verlopen. Lees hier wat we niet toestaan.

  We hebben een forumbeheerder

  Deze ADF-medewerker of -medewerkster houdt de berichten op het forum in het oog. Hij of zij mag ingrijpen als er zaken niet correct of onplezierig verlopen. Ook regelt deze persoon welke rubrieken op het forum en zorgt ervoor dat alles technisch goed werk. Als je vragen of klachten hebt kun je altijd een e-mail sturen naar de forumbeheerder.

  We wensen je een goede forumtijd!