ADFjongeren Forum

Enquête
Laatste Bericht 03 jun 2014 09:16 door HSLEIDEN. 0 Antwoorden.
Printer Vriendelijk
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sorteer Berichten:
VolgendeVolgende
Je kunt reageren als je inlogt. Maak een inlog-account door je te registreren.
Auteur Berichten
MikeGebruiker is Offline
New Member
New Member
Posts:2

--
03 jun 2014 09:16
  Beste heren/dames,

  Wij zijn een groep tweedejaars studenten Maatschappelijk werk en Dienstverlening te HS Leiden. Voor een opdracht van school zouden we het erg fijn vinden, om hulp hierbij te krijgen. Als projectgroep zijnde, zijn we gestart met het project Diversiteit. Hiervoor konden wij zelf een doelgroep uitkiezen. Na ons georiënteerd te hebben op het internet, zijn wij tot de doelgroep gekomen van mensen met een obsessief-compulsieve-stoornis. Om hier meer zicht in te krijgen, hebben wij 19 korte enquêtevragen opgesteld. Op die manier willen wij inzichtelijk krijgen wat de invloed is van ocs op het dagelijks leven van iemand en of iemand hier hulp bij heeft ervaren of ervaart.

  Dit is de enquête die volledig anoniem zal zijn: http://www.thesistools.com/web/?id=418194

  Hopelijk kunnen jullie door het invullen van de enquête ons een breder beeld geven en kunnen wij een goed advies geven op beleidsniveau. Dus op die manier kunnen wij elkaar helpen hopelijk. Alvast ontzettend bedankt. Mocht er vraag naar zijn, kunnen we uiteraard de resultaten anoniem met jullie delen.

  Met vriendelijke groeten,
  Projectgroep HS Leiden
  Je kunt reageren als je inlogt. Maak een inlog-account door je te registreren.


  ADFjongeren Forum - Uitleg en registratie

  Op dit ADF forum kun je in een 'veilige omgeving' met andere jongeren informatie uitwisselen over angst- en dwangklachten, stemmingsproblemen, faalangst en allerlei andere dingen waar je onzeker van wordt.

  Registeer je om actief mee te doen!

  In het 'Open forum' kan iedereen de berichten lezen. Als je inlogt kun je ook reageren op de berichten en jezelf een e-mail laten sturen als er nieuwe teksten worden geplaatst of als iemand reageert op jouw eigen berichten. Als je ingelogd bent kun je ook alle berichten in het 'Besloten Forum' zien en erop reageren.

  Je krijgt een inlog-account als je je registreert. Daarvoor kies je een naam en een wachtwoord. Verder kun je in je 'persoonlijk profiel' zelf aangeven hoeveel persoonlijke informatie je aan andere forumleden bekend wilt maken.Je kunt altijd deze informatie aanpassen of verwijderen.

  De snelkoppelingen vind je rechts-bovenaan elke pagina:

   

  Houd je berichten correct

  Een forum is een gemeenschap. Net zoals in het echte leven zijn er regels nodig om ervoor zorgen dat alles vlot kan verlopen. Lees hier wat we niet toestaan.

  We hebben een forumbeheerder

  Deze ADF-medewerker of -medewerkster houdt de berichten op het forum in het oog. Hij of zij mag ingrijpen als er zaken niet correct of onplezierig verlopen. Ook regelt deze persoon welke rubrieken op het forum en zorgt ervoor dat alles technisch goed werk. Als je vragen of klachten hebt kun je altijd een e-mail sturen naar de forumbeheerder.

  We wensen je een goede forumtijd!