ADFjongeren Forum

Online onderzoek
Laatste Bericht 01 jun 2015 05:32 door Netwerktheorie. 0 Antwoorden.
Printer Vriendelijk
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sorteer Berichten:
VolgendeVolgende
Je kunt reageren als je inlogt. Maak een inlog-account door je te registreren.
Auteur Berichten
NetwerktheorieGebruiker is Offline
New Member
New Member
Posts:1

--
01 jun 2015 05:32
  Heb je (een beetje) last van paniek en voel je je (af en toe) depressief? Dan willen we graag gebruik maken van jouw visie op het verband tussen de verschillende klachten die jij ervaart!

  Hoe komt het dat angstklachten en stemmingsklachten zo vaak samen voorkomen? Kan het zijn dat de diverse symptomen logisch met elkaar verbonden zijn? Als men bijvoorbeeld over iets piekert, kan dit leiden tot slaap tekort, wat concentratieproblemen tot gevolg kan hebben, wat weer kan leiden tot slechte prestaties op het werk of in de studie, wat weer onzekerheid met zich mee kan brengen, wat ook weer kan leiden tot overmatig piekeren, et cetera.
  In dit onderzoek wordt gekeken naar de onderlinge relaties tussen de symptomen van een paniekstoornis en depressie. Hoe ziet u deze samenhang in uw dagelijks leven? Door uw deelname kunt u een belangrijke bijdrage aan onderzoek naar paniek en depressie leveren.

  Het invullen van de vragenlijst zal maximaal 30 minuten duren en kan ons meer inzicht geven in het ontstaan van de klachten, het voortduren van de klachten en de mogelijke behandelingen.

  Voor het invullen van de vragenlijst kunt u gaan naar:
  https://docs.google.com/forms/d/18LBHYT27D4jkZP96uWoNOs6O6JyCbOXhN27Sp98i9Gs/viewform?usp=send_form

  Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!
  Je kunt reageren als je inlogt. Maak een inlog-account door je te registreren.


  ADFjongeren Forum - Uitleg en registratie

  Op dit ADF forum kun je in een 'veilige omgeving' met andere jongeren informatie uitwisselen over angst- en dwangklachten, stemmingsproblemen, faalangst en allerlei andere dingen waar je onzeker van wordt.

  Registeer je om actief mee te doen!

  In het 'Open forum' kan iedereen de berichten lezen. Als je inlogt kun je ook reageren op de berichten en jezelf een e-mail laten sturen als er nieuwe teksten worden geplaatst of als iemand reageert op jouw eigen berichten. Als je ingelogd bent kun je ook alle berichten in het 'Besloten Forum' zien en erop reageren.

  Je krijgt een inlog-account als je je registreert. Daarvoor kies je een naam en een wachtwoord. Verder kun je in je 'persoonlijk profiel' zelf aangeven hoeveel persoonlijke informatie je aan andere forumleden bekend wilt maken.Je kunt altijd deze informatie aanpassen of verwijderen.

  De snelkoppelingen vind je rechts-bovenaan elke pagina:

   

  Houd je berichten correct

  Een forum is een gemeenschap. Net zoals in het echte leven zijn er regels nodig om ervoor zorgen dat alles vlot kan verlopen. Lees hier wat we niet toestaan.

  We hebben een forumbeheerder

  Deze ADF-medewerker of -medewerkster houdt de berichten op het forum in het oog. Hij of zij mag ingrijpen als er zaken niet correct of onplezierig verlopen. Ook regelt deze persoon welke rubrieken op het forum en zorgt ervoor dat alles technisch goed werk. Als je vragen of klachten hebt kun je altijd een e-mail sturen naar de forumbeheerder.

  We wensen je een goede forumtijd!