ADFjongeren Forum

Angst voor de toekomst
Laatste Bericht 22 nov 2017 10:10 door Kris. 0 Antwoorden.
Printer Vriendelijk
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sorteer Berichten:
VolgendeVolgende
Je kunt reageren als je inlogt. Maak een inlog-account door je te registreren.
Auteur Berichten
KrisGebruiker is Offline
New Member
New Member
Posts:1

--
22 nov 2017 10:10
  Hoi allemaal,

  ik ben een meisje van 17 jaar. Dit jaar doe ik eindexamen en volgend jaar ga ik dus waarschijnlijk naar de universiteit. Ik hoor de laatste tijd heel veel verhalen over dat er veel van je verwacht wordt als je ouder wordt qua feestjes, uitgaan en op kamers wonen.. Ik vind het altijd fijn om mijn situatie een beetje hetzelfde te houden dus als ik nadenk over de toekomst en dat ik dan misschien wel alleen ben zonder familie en vrienden krijg ik een paniekaanval. Ik heb het er wel eens met vriendinnen over gehad maar zij hebben geen idee waar ik heb over heb. Zij kunnen niet wachten tot ze kunnen gaan feesten, naar de universiteit kunnen gaan en weg zijn van hun ouders.
  Ik hoop dat er iemand is die mijn probleem een beetje begrijpt want dat zou mij erg helpen!

  Groetjes
  Je kunt reageren als je inlogt. Maak een inlog-account door je te registreren.


  ADFjongeren Forum - Uitleg en registratie

  Op dit ADF forum kun je in een 'veilige omgeving' met andere jongeren informatie uitwisselen over angst- en dwangklachten, stemmingsproblemen, faalangst en allerlei andere dingen waar je onzeker van wordt.

  Registeer je om actief mee te doen!

  In het 'Open forum' kan iedereen de berichten lezen. Als je inlogt kun je ook reageren op de berichten en jezelf een e-mail laten sturen als er nieuwe teksten worden geplaatst of als iemand reageert op jouw eigen berichten. Als je ingelogd bent kun je ook alle berichten in het 'Besloten Forum' zien en erop reageren.

  Je krijgt een inlog-account als je je registreert. Daarvoor kies je een naam en een wachtwoord. Verder kun je in je 'persoonlijk profiel' zelf aangeven hoeveel persoonlijke informatie je aan andere forumleden bekend wilt maken.Je kunt altijd deze informatie aanpassen of verwijderen.

  De snelkoppelingen vind je rechts-bovenaan elke pagina:

   

  Houd je berichten correct

  Een forum is een gemeenschap. Net zoals in het echte leven zijn er regels nodig om ervoor zorgen dat alles vlot kan verlopen. Lees hier wat we niet toestaan.

  We hebben een forumbeheerder

  Deze ADF-medewerker of -medewerkster houdt de berichten op het forum in het oog. Hij of zij mag ingrijpen als er zaken niet correct of onplezierig verlopen. Ook regelt deze persoon welke rubrieken op het forum en zorgt ervoor dat alles technisch goed werk. Als je vragen of klachten hebt kun je altijd een e-mail sturen naar de forumbeheerder.

  We wensen je een goede forumtijd!